No video

Lamm'G - JETA UM MALLKOJ - 1 - 2 - 3


Ermal Xhelili
Ermal Xhelili

2018

Vor Tag
Jamup Kupoo
Jamup Kupoo

πŸ˜’πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”πŸ’”

Vor Tag
arlinda veseli
arlinda veseli

Hala ngohett 15.11.2018

Vor 2 Tage
Rabit Saiti
Rabit Saiti

13 tetor 2018 hala ngohet 😭😭

Vor 3 Tage
Meha Paqarizi
Meha Paqarizi

Hale ngohet kjo muzik shum e veqant per mu

Vor 6 Tage
Milinda Veli
Milinda Veli

Me fal lami ka munsi me dite qe a eshte e vertet kjo histori te ka ndodh ty apo dikujt tjetr ne te vertet te ben te qash dhe e ngjoj shume shpesh.

Vor 6 Tage
Jeton Ramadani
Jeton Ramadani

Hitet kurr nuk vdesin 11.08.2018

Vor 8 Tage
Rijad Luri
Rijad Luri

hala Lammy G πŸ˜‚

Vor 9 Tage
Amet Meti
Amet Meti

o zot be

Vor 9 Tage
Liza Liza
Liza Liza

😭😭😭

Vor 10 Tage
Dena Arbri
Dena Arbri

E degjoj ket kange ala 😭😭😭😭

Vor Monat
nisa nisa
nisa nisa

πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”

Vor Monat
nisa nisa
nisa nisa

apa vdekshme asht kjo kang se edhe mu m ekan martu me zor dikan ekam dasht sjen ma jetoj me dikan qe se duu veq merzitnaπŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ’”myt kjo knagg

Vor Monat
Bujar Gurguri
Bujar Gurguri

πŸ€βœοΈπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘οΈπŸ‘οΈ

Vor Monat
Ramizi Hajdaraj
Ramizi Hajdaraj

04.09.2018 hale po ngohet kjo kongg😒😒😰😰😰😭😭😭😭😭

Vor Monat
Misire Jusufovski
Misire Jusufovski

2018 09 21 😭

Vor Monat
Lona Gashi
Lona Gashi

2018 hala ndegjohet shum e dhimbshme 😭😭

Vor Monat
vesa Uka
vesa Uka

Sa gjinaπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™β€πŸ’“βœ¨πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘€πŸ‘«πŸ’‘

Vor Monat
vesa Uka
vesa Uka

Shum keng e mirπŸ’œπŸ’›πŸ’šπŸ’™β€πŸ’“πŸ’“πŸ’πŸ’‹πŸ’žπŸ’”πŸ’ŸπŸ’•πŸ’–πŸ’—πŸ’˜

Vor Monat
Bujar Gurguri
Bujar Gurguri

πŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ›©οΈπŸ’”πŸ‘οΈπŸ‘οΈ

Vor Monat
Fatmir Tatari
Fatmir Tatari

B M B M B M

Vor Monat
Fatmir Tatari
Fatmir Tatari

M B M B

Vor Monat
Bedri m
Bedri m

2018

Vor 2 Monate
Miri Manaj
Miri Manaj

shum e dhimshme

Vor 2 Monate
Muhamet Rama
Muhamet Rama

B. M s mb

Vor 2 Monate
loqkomani thaqi
loqkomani thaqi

2018 a ngohet ala ajo ☺😒

Vor 2 Monate
BrikenDa Alija
BrikenDa Alija

shum prekse 😒😒😒😭😭😭

Vor 2 Monate
nina pajtim
nina pajtim

2018 hala ngohet πŸ˜“

Vor 2 Monate
Rolli ah
Rolli ah

nina q ja vlejn me ngu

Vor Monat
Rinore Shijaku
Rinore Shijaku

Like kush e ndegjon ende 😒πŸ˜₯πŸ˜­πŸ˜“πŸ˜“

Vor 2 Monate
Rinore Shijaku
Rinore Shijaku

2018

Vor 2 Monate
Refiqja Kutleshi
Refiqja Kutleshi

πŸ˜’πŸ˜¦πŸ˜£πŸ˜¦πŸ˜³πŸ™‡πŸ˜”πŸ’”πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜πŸ’”πŸ’”πŸ’”πŸ‘ŽπŸŒŠπŸŽ‘πŸŒ…

Vor 2 Monate
An Ju
An Ju

10/08/2018

Vor 3 Monate
dafi dafii
dafi dafii

Sa ka zo t'mir,sa na mungon ky zoπŸ˜•2018 hala ngohett

Vor 3 Monate
Amide Osmani
Amide Osmani

Shum bukur te lumt

Vor 3 Monate
arian agushi
arian agushi

2018

Vor 3 Monate
besa kadriu
besa kadriu

O ZOT... Qfar kënge sa mka ba me qarë....!!!! 😭😭😭

Vor 3 Monate
Special_ Compare
Special_ Compare

?

Vor 3 Monate
Special_ Compare
Special_ Compare

2018

Vor 3 Monate
covera_ albania
covera_ albania

25/07/2018 hals ngohetπŸ’–

Vor 3 Monate
Eno Kurti
Eno Kurti

✌

Vor 3 Monate
Fredi Ndoj
Fredi Ndoj

E pa vdekshme kjo kang 23/07/2018

Vor 3 Monate
Elena's Msp Welt
Elena's Msp Welt

πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ‘β€β€β€β€β€β€β€β€

Vor 3 Monate
Faton Hajdini
Faton Hajdini

20.07.2018 ngohet

Vor 4 Monate
covera_ albania
covera_ albania

Faton Hajdini 😦😦

Vor 3 Monate
Durim Kuqani
Durim Kuqani

😒😒😒😒😒

Vor 4 Monate
Adem Rama
Adem Rama

2018 ngohett edhe gjithh ka mu nguu veq po duu bre me dit ao evertet ngjarja ozott....ΒΏβ™‘

Vor 4 Monate
Bujar Gurguri
Bujar Gurguri

πŸ‘οΈπŸ™πŸ‘οΈπŸ‘ΆπŸ‘ˆβœοΈπŸ’”πŸ’”

Vor 4 Monate
Bujar Gurguri
Bujar Gurguri

B. R. A. V. O. B U. J. A. R. πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸ‡§πŸ‡¬πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ D. U. T. J. N. I. πŸ‘³πŸ‘³πŸ‘³πŸ‘³πŸ‘³πŸ‘·πŸ‘·πŸ‘·πŸ‘·

Vor 4 Monate
Bujar Gurguri
Bujar Gurguri

πŸŒΉπŸŒ·πŸŒΉπŸŒ·πŸŒΉπŸŒ·πŸŒΉπŸŒ·πŸŒΉπŸŒ·πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ“ΉπŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡BGGGβœοΈπŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡πŸ‡

Vor 4 Monate
Arita Blaka
Arita Blaka

Sa her qe degjoj lot ne sy:((

Vor 4 Monate
suat hisenii
suat hisenii

2018 hala ngohett❀

Vor 4 Monate
Ermira Shaqiri
Ermira Shaqiri

Ooo shum prekse

Vor 4 Monate
MalokU Gc
MalokU Gc

25/06/2018

Vor 4 Monate
Ez o
Ez o

22.06.2018πŸ‘‹

Vor 4 Monate
Meha Paqarizi
Meha Paqarizi

Shpirtin po ta rrenqeth kjo kang ama e 3 asht per me vequuuuu...

Vor 5 Monate
Kujtim Miftari
Kujtim Miftari

MA RRENQETHSH KOQEN E MAJT BRE MOTREN TA DHUNOFSHA

Vor 4 Monate
Durim Hajdaraj
Durim Hajdaraj

07.06.2018 like kush e ngon hala

Vor 5 Monate
Kujtim Miftari
Kujtim Miftari

TI SHTI KOQET NGOJE TA RREHI BALLIN KAR

Vor 4 Monate
Labi
Labi

2018 03 Qershor like kush e ngon hala, Ska nat dit qe se ngoj kit kang !

Vor 5 Monate
Pranvera Bajrami
Pranvera Bajrami

01.06.2018 hala po ngohet

Vor 5 Monate
Loni Dullovi
Loni Dullovi

Shum shum e fort 😍😒😭😒

Vor 5 Monate
Itz Vesel
Itz Vesel

Kush mundet mem tregu kjo kang pernime kan ndodh

Vor 5 Monate
Romeo rom
Romeo rom

O zot shume e dhimshme

Vor 6 Monate
Medina Dalipi
Medina Dalipi

O allah sa her qe engojj Mit naa tukajtt likee julutnaa kush e ngonnn β™₯β™₯β™₯

Vor 6 Monate
Meha Paqarizi
Meha Paqarizi

2 dhe 3 shum tbukra shumm

Vor 6 Monate
Labi
Labi

2 Maj 2018 hala ngohet inshallah ajo qika n'xhenet😒

Vor 6 Monate
leonit leonit
leonit leonit

Sa muj e di une jeta e vertet e tij osht nKongπŸ’”πŸ˜ž

Vor 6 Monate
Florian Thartori
Florian Thartori

2018 like kush e ngjon akoma 😒😒

Vor 6 Monate
Besart Kryeziu
Besart Kryeziu

😒😒😒

Vor 6 Monate
Argj Syla
Argj Syla

2018 ✌✌

Vor 6 Monate
Aldi1i I1i
Aldi1i I1i

07.05.2018

Vor 6 Monate
Eljesa Ajdini
Eljesa Ajdini

2018

Vor 6 Monate
Besard LIKA
Besard LIKA

Pjesa 3 super

Vor 6 Monate
Lejda Bullari
Lejda Bullari

shum e bukur

Vor 6 Monate
Hala Hitaj
Hala Hitaj

πŸ˜˜πŸ‘πŸ’”πŸ‘πŸ˜­πŸ˜’πŸ˜’

Vor 6 Monate
Habide Maloku
Habide Maloku

2018 hala:-(

Vor 6 Monate
Tavolina Gaming
Tavolina Gaming

2018

Vor 6 Monate
Rennn renard
Rennn renard

2018 -- kush e ngjo hala ?

Vor 6 Monate
Albanian Vip
Albanian Vip

😜😜😜😜😜

Vor 7 Monate
Albanian Vip
Albanian Vip

πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Vor 7 Monate
Albanian Vip
Albanian Vip

Pjesa e 3 ma e mira

Vor 7 Monate
Albanian Vip
Albanian Vip

Qikjo o muzik e mir πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ™πŸ™πŸ™

Vor 7 Monate
Albanian Vip
Albanian Vip

πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ˜°πŸ‘

Vor 7 Monate
Mobilshop Nora
Mobilshop Nora

Shum e dhimbshme veqanarisht (pjesa3) ishte fAntastike. 15.04.2018. Ende ndegjohet

Vor 7 Monate
Arsim Sejfullai
Arsim Sejfullai

Kejt mir ama nuk kuptoj pse kjo Γ§ika asht martu me tjeter e pastaj e kan thir ntel ket ?

Vor 7 Monate
Dafina Obrazhda
Dafina Obrazhda

2018 πŸ˜£πŸ’Žβ€β€

Vor 7 Monate
Bleranda Randa
Bleranda Randa

Nqofse esht Histori e vertet ather nuk u duft ajo mi than kti Djalit hajde ti nqofse mdon se po martona se kur e don dikan nuk martohesh me dikan tjeter ama kur e ndegjova per Aksident me erdhi tΓ« qaj

Vor 7 Monate
Vanesa Zeqiri
Vanesa Zeqiri

Bravo me ke kodit ne zemer

Vor 7 Monate
A.C.A.B Girl
A.C.A.B Girl

shumm fort big likee

Vor 7 Monate
Alba Nreca
Alba Nreca

2018

Vor 7 Monate
Bashkim Ismajli
Bashkim Ismajli

Bravo Bravo kejt si istoria jem pjesa e par e pjesa 3 mi ka qit litet edhe pse gjith jam to vujt

Vor 7 Monate
Joni Music
Joni Music

2018

Vor 7 Monate
Labi
Labi

05,04,2018 Hala ngohet :(

Vor 7 Monate
Riad Rama
Riad Rama

2O18 KUSH E NGON HALA BANE LIKE EDHE KOMENT❀❀πŸ”₯ -Kalova rruges tane shoh peshkir karrikes i pyta kush ka vdek mthan baba i asaj qikes trupi mu rrenqeth e lotet um tradhtun familja u bashku po ni djal per krejt po vun πŸ˜•πŸ˜•πŸ˜•

Vor 7 Monate
LINDRIT BUNJAKU
LINDRIT BUNJAKU

Lmm'G kënga më e bukur në botë! Ti dije që kime pas shumë sukses! Vazhdo kështu bëhu i famshëm! Mua më pëlqeu dhe kënga DHIMJE DHE LOT! Shumë suksese! Të përshëndes Lindi!😊😊😊😊

Vor 7 Monate
yll limani
yll limani

pjesa e 2dhe 3te shtin ne dhe persgjalli😭

Vor 7 Monate
Almir Gjocaj
Almir Gjocaj

😭😭😭😭😭

Vor 7 Monate
aleksander mjeshtri
aleksander mjeshtri

10-3-2016 😭😒😭😭😒😭😭😭😭 dita mo e keqe te jetes time.😒😒😭😭

Vor 7 Monate
MΓ΄Ε‘t WΓ’nteΓ° GΓ―rΕ‚
MΓ΄Ε‘t WΓ’nteΓ° GΓ―rΕ‚

Se kisha ngju najher amo smendova se do shuesha n lot !

Vor 7 Monate
Franko Selimi
Franko Selimi

O zot a thu a per nime Γ§ikjo se krejt keq paska ndodh πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜ΏπŸ˜ΏπŸ˜ΏπŸ’”πŸ’”

Vor 7 Monate
Enrike Xhixha
Enrike Xhixha

2018.. E ngjoj Γ§do jav πŸ˜₯πŸ˜₯

Vor 7 Monate
itzgipikrass butashish
itzgipikrass butashish

πŸ˜­πŸ˜­πŸ˜­πŸ’”πŸ’”

Vor 7 Monate
Sabit Avdiu
Sabit Avdiu

23.03.2018 πŸ’”πŸ’”

Vor 7 Monate
Valle Dasmash
Valle Dasmash

20.03.2018 πŸ‘ŒπŸ‘Œ

Vor 8 Monate

NΓ€chstes Video

Best Businessmen | Why I deserve a larger allowance | Watch Episode